iPhone 6 Vist i en Annen Høy-Kvalitets Fysisk Mockup

in Apple iPhone, iPhone 6 by

Nå som design tegninger og gjengivelser av to større iPhone 6 modeller har dukket opp, har de begynt å starte med fysiske mockups basert på de designene som har blitt delt av den italienske nettsiden Macitynet [Google Translate].

non iphone 6 concept official

non iphone 6 concept official

Få nye detaljer kan bli gjenkjent av bildet, men den omplasserte strømknappen på siden av enheten kan bli sett, og det er tydeligvis en mockup av høy kvalitet siden den er lagd av flere forskjellige materialer og farger brukt for flere forskjellige funksjoner slik som bak kamera og flash. Størrelsen på enheten er ikke oppgitt, men basert på hvordan enheten ser ut i hånden ser det mer ut som en 4.7-inch iPhone 6 i stedet for den større 5.5-5.7 inch versjonen avbildet i det mindre raffinerte fysiske mockupen fra tidligere i dag.

Den seneste mockupen er laget av en deksel produsent, og Macitynet forstår at mockupen har blitt raffinert de siste månedene. I følge kildene er versjonene på bildene det “ferdige” produktet for å sike at dekslene og tilbehørene er tilpasset med iPhone 6.

Den 4.7-inch iPhone 6 skal etter planen lanseres rundt september, mens den større 5.5-inch versjonen kommer flere måneder senere.

The last 10 iPhone 6s Designs, Specifications, Rumors, and Release Date news on SenseiPhone

[catlist id=1209 numberposts=10]

Febryan Paudi (940 Posts)

Febryan Paudi is Apple enthusiast. Falling in love with Apple-tech since 2008, loves Blogging since high-school. Google+


Join SenseiPhone on

Facebook https://www.facebook.com/SenseiPhone
Twitter https://twitter.com/SenseiPhone
Google+ https://plus.google.com/108865025658541181081