Rykter: Apple leverandør Pegatron har bestillinger av 4.7-inch ‘iPhone 6,’ for frakt i september

in Apple iPhone, iPhone 6 by

I følge de siste utspillene fra Øst-Asia har Apple leverandør Pegareon mottatt 15 prosent av bestillinger av den 4.7-inch neste generasjons “iPhone 6,” som er beregnet å bli lansert i september.

En rapport fra Taiwan’s Commercial Times på tirsdag sier at Pegatrons 15 prosent andel av oppkommende 4.7-inch iPhone 6 bestillinger er i tillegg til fortsettende produksjon av modeller som iPhone 5C og 4S.

Firmaet vil være ansvarlige for produksjonen av 50 millioner iPhoner i 2014, i fjor var det 35 millioner. Økningen på 40% er sannsynlig viet til iPhone 6 opptrappingen som kommer i det andre eller tredje kvartalet før debuten i september.

(Concept Video) The future of iPhone 6

(Concept Video) The future of iPhone 6

For å imøtekomme pågangen av nye bestillinger, har Pegatron tatt i bruk et nytt anlegg i Kunshan, sier publikasjonen. Tirsdags rapporter snakker om mars ryktene fra China Times, som siterte kilder som sier at Pegatron vil sparke av iPhone 6 produksjonen på deres Kunshan fabrikk en eller annen gang i andre kvartal.

På dette tidspunktet har den taiwanske produsenten fått rykter på seg til å trene “tusenvis” av nye arbeidere til å arbeide på iPhone 6 produksjonen. I et byd for å diversifisere forsyningskjeden, har Apple splittet neste generasjons produksjon mellom deres partnere.

Med Pegatrons rykter til å ta 15 prosents andel av bestillingene for den 4.7-inch modellen, kan det bli spekulert at Foxconn vil produsere de resterende 85 prosentene.

Frem til nå, har produksjonen av Apple telefoner som iPhone 5s vært eksklusivt for Foxconn. For 2014 modellåret har Apple forventet å lansere to nye avanserte iPhoner med 4.7-inch og 5.5-inch størrelser.

Nye rapporter viser til at mindre versjoner kan bli avduket i september i Apples vanlige produkt syklus, mens den større “phablet” telefonen kan bli forsinket med flere måneder på grunn av produksjonsfeil relatert til skjerm og batteri.

The last 10 iPhone 6s Designs, Specifications, Rumors, and Release Date news on SenseiPhone

[catlist id=1209 numberposts=10]

Febryan Paudi (940 Posts)

Febryan Paudi is Apple enthusiast. Falling in love with Apple-tech since 2008, loves Blogging since high-school. Google+


Join SenseiPhone on

Facebook https://www.facebook.com/SenseiPhone
Twitter https://twitter.com/SenseiPhone
Google+ https://plus.google.com/108865025658541181081